Naam: Luc van Deurse
Leeftijd: 22
Studie: European Public Health
Vereniging: SV Circumflex

 

Voordat ik ging studeren wist ik al dat ik lid wilde worden van een studentenvereniging. Doordat ik in Maastricht ben opgegroeid, kende ik de verenigingen goed en wist ik dat Circumflex dé vereniging voor mij was! Tijdens de introductieweek werd dit gevoel bevestigd, omdat ik me meteen thuis voelde door de openheid van de leden. Vanaf mijn eerste jaar ben ik actief geweest in het jaarclub-, dispuuts- en commissieleven van Circumflex en dit jaar heb ik de eer om een plek te vervullen in de PR-commissie.

Tijdens de Maastrichtse introductieweek, de INKOM, trekken we de hele stad door in onze witte hemden om alle aankomende eerstejaars te introduceren in de stad en te zorgen dat zij elke avond op het juiste feest terecht komen. Iedere dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd om de nieuwe studenten kennis te laten maken met wat Maastricht te bieden heeft. Het hoogtepunt van deze week, en misschien wel van het hele jaar, is de Cantus van SV Circumflex. Deze zal op woensdagmiddag plaatsvinden op Lage Frontweg 2. Voor iedereen die naar Maastricht komt en zin heeft in flink veel gratis bier, is dit de grootste aanrader van de week!

Alle commissies van Circumflex die iets te maken hebben met de INKOM zijn al druk bezig om onze kroeg zoals elk jaar weer tot iets moois om te toveren. Tijdens deze klusweken zijn wij als PR-commissie druk bezig om zo veel mogelijk promo materiaal te maken, zodat Maastricht blauw kleurt tijdens de introductieweek. Echter is het niet alleen hard werken, want elke dag vanaf 5 voor 5 laat iedereen het klusmateriaal uit zijn handen vallen om gezamenlijk een biertje te drinken en het glas te heffen op de mooiste vereniging van Maastricht, SV Circumflex.

Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de INKOM! Schroom niet om ons aan te spreken en dan drinken we samen een biertje!