Naam: Catrien de Vries
Leeftijd: 20
Studie: University College Maastricht
Vereniging: MSV Tragos

Ik ben opgegroeid in Amsterdam maar heb op mijn zeventiende de gewaagde keuze gemaakt om te vertrekken naar het zuiden. Ik weet nog hoe zenuwachtig ik was een paar dagen voor de introductieweek: Wat als ik een foute keuze gemaakt had en mijn plekje in Maastricht niet zou kunnen vinden?

Het tegenovergestelde bleek het geval te zijn. De INKOM is een week waarin je honderden nieuwe mensen ontmoet die je allemaal graag wegwijs willen maken in de stad en waarin ook bleek dat een studentenvereniging datgene is dat je studietijd compleet maakt.

Vanaf mijn eerste jaar zit ik in commissies en een dispuut. Ik heb op één gemengd verenigingshuis gewoond en woon nu samen met verschillende damesdisputen van Tragos. Je zou wel kunnen stellen dat ik dagelijks in contact kom met de vereniging, maar ondanks dat heb ik mijn bachelor keurig in drie jaar gehaald!

Bij een studentenvereniging help je elkaar: met studeren, maar ook met jezelf ontwikkelen op andere vlakken. Ik heb leren plannen, organiseren, presenteren en vooral leren samenwerken, in de drie jaar dat ik nu lid ben bij Tragos. De commissie die ik nu doe heet de PR-commissie: de commissie verantwoordelijk voor MSV Tragos voor en tijdens de INKOM. Denk hierbij niet alleen aan de feesten die we organiseren, maar ook hoe we onszelf neerzetten op social media. De twee weken voordat de INKOM begon hebben we met verschillende commissies en veel betrokken leden onze sociëteit op de Kastanjelaan klaargestoomd voor alle feesten van aankomende week, met als pareltje ons Multizalenfeest op 24 augustus! Alle zalen van ons mooie fort worden geopend, met dit jaar onder andere een boilerroom, een buiten stage en verschillende DJ’s, zoals De Hofnar! De PR-commissie en alle leden van Tragos gaan een geweldige INKOM neerzetten en jouw tijd in Maastricht onvergetelijk maken.

Wil jij weten hoe het is om lid te zijn van een studentenvereniging en de best mogelijke studententijd te gaan beleven? Spreek mij, mijn commissie of een ander lid van MSV Tragos aan deze week, we zijn te herkennen aan onze rode polo’s!