Naam: Valerie van Til
Leeftijd: 23
Studie: Journalistiek
Vereniging: C.S. Veritas

 

De Hattrick. Vier dagen lang staat de vereniging op z´n kop, trekt iedereen z´n beste outfit aan en is het pand niet meer te herkennen. Van een Hollywoodberg tot het schip van onze enige echte Captain Jack Sparrow en een borrelruimte omgetoverd in een grimmige toestand van Saw. Elk verband dat kan worden gelegd met Cinematique was te vinden op de Hattrick.

We leefden er vijf maanden naartoe, waarin het een stroom aan piekmomenten was. We piekten niet alleen voor dit grandioze feest, maar ook tot in de late uurtjes konden we nog wat goudgele rakkers naar binnen vouwen. Niets was te gek. 

Het weekend in november was allesbepalend voor het thema, waarna we écht aan de slag konden. In maart trok Ronnie Flex al het zweet uit menig Veritijn, kon een spit niet uitblijven en ook Mr. Belt&Wezol waanden zich op het podium. Een tijd waar ik nog steeds elke keer over kan blijven praten, blijven nagenieten en met trots op terugkijk. Dat was natuurlijk ook mede dankzij de zeven anderen waarbij het energieniveau boven de duizend procent lag. Een fantastische ervaring."