Naam: Yvonne Peeks
Leeftijd: 21
Studie: Communicatie
Vereniging: A.S.V. Dizkartes

Mijn naam is Yvonne, ik ben 21 jaar en eerstejaars lid bij Dizkartes. Na een jaar in Groningen te hebben gewoond voor mijn studie Communicatie miste ik nog iets wat mijn studententijd echt compleet zou maken. Voordat ik lid werd ben ik een paar keer op de kroeg geweest en de gezellige en open sfeer sprak me erg aan. Dit was uiteindelijk dan ook de reden waarom ik me heb ingeschreven en ik kan wel zeggen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad.

Na een geweldige introperiode heb ik samen met 9 andere meiden een hechte jaarclub gevormd. Buiten clubavond om zien we elkaar ontzettend veel waardoor ik me nooit hoef te vervelen. Ook mocht ik vanaf november deel uit maken van de Festivalcommissie. Met 7 anderen heb ik de tweede editie van het festival van Dizkartes georganiseerd: voor mij zeker weten het hoogtepunt in mijn eerste jaar als lid.

Bij Dizkartes voel je je vanaf dag 1 helemaal thuis. Je kan met iedereen een praatje maken en je tijd als lid helemaal zelf invullen. Dit zorgt ervoor dat je studie er niet onder hoeft te lijden, ook niet onbelangrijk. Kom vooral even langs in de KEI-week om van de sfeer te proeven. Tot dan!