´Ik raad je zeker aan om lid te worden en het allemaal zelf te beleven!´

12 April 2017

Naam: Willemijn
Leeftijd: 18
Studie: Geneeskunde
Vereniging: Vindicat Atque Polit

 

Hoi, ik ben een eerstejaars Geneeskunde student aan de rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn studie heb ik er dit jaar voor gekozen om lid te worden van de studenten vereniging Vindicat Atque Polit. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt! In een oogwenk heb ik door mijn studentenhuis en clubgenoten, 7 zussen en 17 beste vriendinnen erbij gekregen die een belangrijke rol spelen in mijn leven nu. Wat ik, naast deze hechte band met elkaar, het allerleukst vind aan Vindicat is het feit dat ik altijd een plek heb om naar toe te gaan, waar ik bekenden tegenkom en toch ook elke keer weer nieuwe mensen ontmoet. Een plek waar ik altijd met hun onbeperkt plezier kan hebben. 

 

Toch wordt, door al deze blijdschap, zeker de studie niet vergeten. Juist het tegenovergestelde, omdat iedereen zijn eerste jaar moet en ook wil halen was ik dit halfjaar extra gemotiveerd. Ik leer door samen met mijn clubgenoten lange dagen te maken op de UB, met tussendoor wat gezellige pauzes. Ook heb ik door mijn drukke agenda goed onder de knie gekregen hoe ik moet plannen en wat mijn prioriteiten zijn. Dit zodat ik kan genieten van zowel mijn studie als mijn vereniging.

 

Als ik nu terugkijk op naar mijn eerste vier maanden in Groningen dan zijn deze voorbijgevlogen en ik zou niet weten waar ik moet beginnen met vertellen over de leuke dingen: Foetengala, Kermesse d’Hiver, Pubquiz, Almanak uitreiking, de Vindicat Masters of Darts, het kerst eindfeest en nog heel veel meer. Met andere woorden, ik raad je zeker aan om lid te worden en het allemaal zelf te beleven!!