AEGEE-Enschede

Vriendschap   Gelijkwaardigheid   Zelfontplooiing   Openheid


AEGEE-Enschede is een open gezelligheidsvereniging waarbij iedereen welkom is, de mogelijkheid heeft om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen tijdens je studententijd. Het open karakter houdt ook in dat de vereniging geen ontgroening kent. In plaats daar van organiseren wij na de introductie de HAIP, Het After Intro Programma. Dit zijn zes tot acht weken aan activiteiten waarbij je elkaar en de vereniging goed leert kennen! 

AEGEE is dé studentenvereniging in Enschede met een Europees tintje. Met 180 zusterverenigingen door heel Europa is er altijd wat te doen, zijn reisjes naar het buitenland heel laagdrempelig. Je vormt snel en gemakkelijk een internationaal netwerk! Ook op lokaal niveau is AEGEE erg actief. Elke dinsdag en donderdag komen leden naar onze kroeg Asterion in de Pakkerij. Er zijn jaarclubs, disputen, genootschappen en commissies om vriendschappen te versterken en jezelf te ontplooien.

Ben je op zoek naar meer gezelligheid en uitdaging naast je studie, dan is AEGEE de ideale vereniging voor jou! Kom tijdens de Kick-In, HAIP of gedurende het jaar langs om meer over ons te weten te komen!

Ga naar de site