http://www.wordlid.com/stedenverenigingen/leiden/augustinus

Studentenleven in Leiden

 


Leiden wordt ook wel gezien als dé studentenstad van Nederland. De stad kent een rijke historie die onlosmakelijk verbonden is met de universiteit en haar studenten. Ook tegenwoordig zijn de studenten niet meer weg te denken uit deze stad. Zo worden grote evenementen als de Museumnacht en Stukafest volledig georganiseerd door studenten en vanaf dit jaar komen daar nog veel meer evenementen bij.

Studeren in Leiden betekent studeren in een stad waar van alles te vinden en te doen is, maar waar je eigenlijk alles te voet kan bereiken. Door het compacte centrum van Leiden ben je overal dichtbij en is er altijd wel wat te beleven bij jou in de buurt. Tel daar het grote aantal diverse studentenverenigingen bij op en je hebt het recept voor een fantastische studententijd!

Tijdens de El CID-week van 15 t/m 19 augustus openen alle Leidse studentenverenigingen hun deuren. Dit is de week om jouw studie, de studentenstad en alle studentenverenigingen te leren kennen. Ook is deze week het moment op je in te schrijven bij een van onze verenigingen. De EL CID-week geeft je alvast een vliegende start van jouw studententijd.

Klik HIER voor meer informatie over lid worden en het studentenleven in de stad Leiden.


               
L.S.V. Minerva                                           A.L.S.V. Quintus

                            
L.V.V.S. Augustinus                                   SSR-Leiden

  
V.S.L. Catena