Studentenleven in Rotterdam 

 


Rotterdam; de meest up-coming (studenten)stad van Nederland. De afgelopen jaren heeft Rotterdam een enorme ontwikkeling doorgemaakt en dat is op allerlei manieren te merken. Wat dacht je van lekkere hapjes en drankjes doen in de gloednieuwe Markthal of met een watertaxi met 50 km/u over de Maas racen om vervolgens een cocktail te drinken met uitzicht over de skyline van Rotterdam? Ga je naar een gave tentoonstelling in de Kunsthal of ga je een avondje naar een concert bij ons nieuwe poppodium?

Om je studentenleven in Rotterdam de ultieme invulling te geven, kan je je inschrijven bij een van onze zes studentenverenigingen. Dé manier op je meteen thuis te voelen in de grootse stad; je vindt snel een kamer tegen normale huurprijzen, maakt snel vrienden door het vormen van een jaarclub en ontwikkelt jezelf door het doen van verschillende commissies binnen jouw studentenvereniging. Bovendien is er altijd wel een goed feestje op een van onze zes sociëteiten. Kortom: je hoeft je nooit te vervelen in Rotterdam. 

Onze introductieweek, de Eurekaweek, zal plaats vinden van 17 t/m 20 augustus en deze week biedt je dé mogelijkheid om de studentenvereniging te vinden die bij jou past. We zien je graag in Rotterdam! 


              
RSC                                                           R.V.S.V.

              
Laurentius                                               SSR-Rotterdam

                                         
RSG                                                          NSR