S.S.R.-ROTTERDAM

 

                               


Pluriformiteit  Gemengd   traditioneel   dispuutsstructuur


SSR-Rotterdam  is een van de grootste en meest traditionele gemengde studentenverenigingen van Rotterdam. Doordat nieuwe leden zich meteen bij een dispuut aansluiten, krijgen zij meteen een grote, actieve vriendengroep binnen de vereniging. Deze grote vriendengroep vormt de basis voor een uitgebreid netwerk, wat in een later leven zeer van pas zal komen voor een stage- of werkplek.

 

SSR-Rotterdam biedt de kans om genieten van een goedkoper biertje dan in welk Rotterdams café dan ook. Gevestigd in het centrum van Rotterdam is SSR de meest centrale en best bereikbare studentenvereniging van Rotterdam. Buiten het borrelen staat SSR-Rotterdam ook gegarandeerd voor de mooiste feesten. Daarnaast is een studentenvereninging als SSR-Rotterdam een uitstekende mogelijkheid om je kwaliteiten te ontplooien in een van de vele commissies, die tevens een basis bieden voor je baankansen later.

 

SSR-Rotterdam is dus de perfecte mogelijkheid om volledig te genieten van je studententijd en daarnaast een ideaal opstapje voor later.

Ga naar de site